Resultaten voor Thema Feesten

Home
Thema Feesten
bedrijfsfeest amsterdam
STUUR MIJ INFO De ultieme locatie voor jouw bedrijfsfeest tot 250 personen in het centrum van Amsterdam. Desmet Studios gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop. Nu is het al jaren een TV-studio met een eigen cafe dat zeer geschikt is als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals bedrijfsfeesten borrels productpresentaties trainingen seminars etc. licht geluid DJ-set horecapersoneel garderobe en technische ondersteuning 1595 incl.
afdelingsuitje
Dorsvlegel.
Zoekt u het perfecte bedrijfsfeest of personeelsfeest. Op eigen of externe locatie. Dorsvlegel Feesten Evenementen biedt feesten aan in diverse thema's. Ideaal als afdelingsuitje bedrijfsfeest bedrijfsuitstapje of personeelsfeestje. Er is keuze uit 10 verschillende themafeesten. Allemaal vol humor feest lekker eten en drinken muziek en vooral veel gezelligheid. Een besloten themafeest kan vanaf 50 personen op een eigen locatie waarbij u zelf het thema eetconcept de datum en tijden bepaalt. Kijk bij besloten themafeesten voor meer informatie en prijzen. Met een besloten themafeest heeft u altijd een eigen zaal eigen entertainmentteam en dj. U bent zelf de regisseur!
evenementenbureau amsterdam
Themafeesten Ambianz.
U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het feest al voor 100% voor u samengesteld. Van Discopower via We love Holland tot Snowfever en alles wat daartussen zit. Alle feesten bestaan uit een basispakket en zijn naar wens uit te breiden. Goed nieuws is ook dat de feesten niet alleen te boeken zijn door grote groepen u kunt bij ons al een themafeest boeken vanaf 25 personen! Daarnaast heeft Ambianz als speciale service voor u en uw gasten de Shop for Nop ingericht. In deze unieke feestwinkel kunt u terecht voor gekke bijzondere en aparte accessoires die geheel op uw feest zijn afgestemd.
airco kopen
Themafeest ideeën van 30 tot 150 p.p.
Have yourself a merry little Christmas. Dit wordt vast en zeker één van de leukste feesten met een kerst thema samen met je collega's. Geniet van een heerlijk diner inclusief en ga helemaal op in één van onze kerstfeest dinerspel concepten Gek op Kerst Quiz met een leuke interactieve kerstquiz of Mysterieuze Kerst waarin je in de huid kruipt van een bijzonder kerstpersonage. Geniet van een heerlijke avond terwijl je culinair wordt verwend. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kerst dinerspel themafeest vraag dan hieronder meer informatie aan.
makelaars breda
Themafeest 1001activiteiten.nl.
Wat kunnen we vinden voor je? We hebben diverse soorten uitjes. Selecteer het soort uitje. Wat voor budget heb je? Selecteer budget per persoon. Meer dan 100 euro. Met hoeveel personen ga je? Selecteer het aantal personen. Meer dan 100 personen.
persoonlijke lening
Themafeest Amsterdam thema's en feestideeën Puur Amsterdam.
Bij ons in de Jordaan. Zijn uw collegas al ingehaakt en zingen ze luidkeels mee? Dan is dit het thema voor uw feest! Maak u klaar voor een avond vol kitsch en Amsterdamse meezingers recht uit het hart! In onze feestzaal staat alles gereed voor een Amsterdamse top avond. 0400 uur minimaal 30 personen vanaf 4950 p.p. Beste boeren burgers en buitenlui hedenavond is het tijd voor een Bourgondisch feest! Lakeien leggen u de gehele avond in de watten kasteelwijn en kloosterbier staat voor u klaar en de hele aankleding is in stijl. Welkom in de Middeleeuwen!
Themafeesten zijn niets zonder passende verkleedkleding. Bekijk al onze categorieen!
Andere Film TV Games Kostuums.
Themafeesten voor uw bedrijf? Alles is mogelijk!
Discojaren neonkleuren legerprintjes en naveltruitjes Circusfeest. Hield niet iedereen er vroeger van om naar het circus te gaan? Breng die goeie oude tijden terug met een bedrijfsfeest met als thema circus! Dit thema kan op verschillende manieren ingevuld worden. Bezoekers kunnen zich verkleden en de zaal is ingericht als circustent. Tijdens het feest kunnen de bezoekers hun eigen circuskunsten beproeven door de aanwezige circusattributen zoals fietseenwielers diabolo's en jongleerballen. Ze kunnen proberen te lopen op een koord of op een bal en natuurlijk zijn er optredens van professionele circusartiesten. Het eten is natuurlijk circusfood zoals popcorn en hotdogs. Popcorn hotdogs en eigen circuskunsten beproeven in een circustent! Een duidelijk maar altijd erg leuk thema voor een bedrijfsfeest zwart-wit!
Themafeesten Monsterevents.
Bel ons 020-3037300 of bel mij. VAN IDEE TOT MOOIE HERINNERING! Bekijk hier ons portfolio. Dansen op alle hits uit de 80s 90s de hele avond feesten in Japanse sferen of u zelf begeven tussen al het moois dat het eiland Ibiza te bieden heeft? Onze themafeesten bezorgen u en uw collegas vrienden of familie de avond van jullie leven. Themafeesten Monsterevents verzorgt alle aankleding. Bij een themafeest kan de voorpret al beginnen bij het uitzoeken van bijpassende outfits. Gaat u all in of houdt u het veilig met een hoedje? Elk thema kan worden ingericht naar de wensen van u en uw gezelschap. Monsterevents zorgt voor alle aankleding en de benodigde materialen.
Themafeesten Platte vonder.
waarbij wij u 7 dagen per week van dienst kunnen zijn. Naast deze besloten themafeesten kunnen wij u ook van dienst zijn op onze open feesten. welke plaatsvinden op vastgestelde dagen in het jaar waarbij u al vanaf 02 personen kunt reserveren. Op deze website treft u onze populaire themafeesten aan complete concepten. afgestemd op uw gezelschap en budget. Uiteraard is uw feest maatwerk en alles is mogelijk. Hollandse avond in Benidorm. Avond van de Lach. Avond van het Mysterie. Rock around the Jukebox. Theater om de hoek Berry Knapen Friends. 30 oktober @ 1600 2100. Open feest Seventies Party.
Themafeesten PartyCorner.nl.
Geeft jij een themafeest maar weet je nog niet welk thema je moet kiezen Dan bent u hier op de juiste adres. Themafeesten worden in alle vormen en grote georganiseerd of nu vrijgezellenfeest is of een personeelsfeest is wij hebben een groot aantal feestartikelen voor jouw thema feest op voorraad.
Themafeesten Olde Iessel Achterhoek.
OLDE IESSEL denkt graag met u mee over het organiseren van een onvergetelijk feest in de feestzaal van Stadscafé Simons. Door uw feest volgens een bepaald thema aan te kleden zal de avond nog specialer zijn. Wij bieden feestpakketten aan voor feesten vanaf 40 personen. Bij onderstaande feestpakketten zit standaard inbegrepen. Vier uur onbeperkt drank excl. Drie maal rondgang met bittergarnituur tenzij anders aangegeven. Personeel dat de gasten zal bedienen aan tafels en/of statafels. Feest met DJ 29. Een DJ zorgt de hele avond voor toepasselijke muziek uiteraard in de stijl die u wenst. Feest met coverband 3550 p.p. Tijdens dit feest wordt de muziek door een professionele coverband verzorgd.
Soundmasters Themafeesten Wij verzorgen de leukste themafeesten in Groningen Friesland Drenthe.
Bij een themafeest moet alles kloppen het gaat om de details en de totale beleving. Alles wordt op elkaar afgestemd zoals de muziek van de DJ eventuele live optreden/muzikanten kwalitatieve decoratie geheel in stijl van het thema special effects. Enkele thema feesten die wij verzorgen zijn. 70s 80s Party / Disco classic party / Saturday Night Fever Party. Tropical party / Beachparty. De Foute Party / Het Foute Feest. Apres Ski Party / Tiroler Party. Bling Bling Party / Glitter Glamour Party. Pump up the 90s / 90s Party. Maar uiteraard denken we graag mee over een door u gewenst thema. Kom langs tijdens één van onze demo avonden op een top locatie! Wil je dat wij telefonisch contact met u opnemen?

Contacteer ons