Op zoek naar bourgondisch eten arrangementen?

Home
bourgondisch eten arrangementen
De Schaapsberg Bourgondisch.
onze gastheer/vrouw en op uw verzoek zal er o.a. wijn en frisdrank geserveerd worden. Alle gerechten worden voor u op tafel gezet. U kunt op zijn Bourgondisch eten t.w. geboden doch bestek is eventueel verkrijgbaar. 2 bekers koffie met brokken koek. warme beenham in klem. NAGERECHT 4 soorten super roomijs met slagroom en EXTRA kersen boerenjongens mini smarties en chocoladesaus. beker koffie ter afsluiting. Soep uit de ketel 375. Tijdens bovengenoemd arrangement kan gratis gebruik. gemaakt worden van o.a.
Muurstickers
Bourgondisch Eten Genieten van de Brabantse gezelligheid.
Alle medewerkers zijn ervaren in de bediening vriendelijk en enthousiast. Zij doen er alles aan om u een fantastische avond te laten beleven. Onze arrangement zijn méér dan alleen bourgondisch eten. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomt in het sfeervolle bourgondische restaurant gelegen in Schijndel. Het entertainmentteam zorgt voor de muzikale of ludieke entertainment rond of aan uw tafel terwijl u geniet het bourgondisch buffet. Het buffet zal bij u aan tafel geserveerd worden. Onderstaand vindt u al onze dinnershow arrangementen. Alle drankjes tijdens de dinnershow en het bourgondisch buffet zijn inbegrepen. U heeft u keuze uit tien verschillende soorten bier wijn fris en binnenlands gedistilleerde dranken.
crm
Bourgondisch eten t Tunneke.
Graag horen wij uw wensen tegemoet zodat wij met een passende invulling voor uw feest kunnen komen. Wilt u graag meer informatie over onze arrangementen en de mogelijkheden van bourgondisch eten? Neem dan contact met ons op of reserveer direct via de website! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 54 923 75 info@tunneke.nl. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Alle medewerkers van t Tunneke. vormen het Tunneke Team! Wil je meer over ons weten klik hier. Alle themafeesten dinnershows voor u op een rijtje gezet. Waar kiest u voor? Klik hier voor een overzicht. De meest voorkomende vragen voor uw feest vind u hier.
sieraden
Diner arrangement Bourgondisch tafelen in Brabant.
Bourgondisch diner arrangement in Leende. Goed eten maakt gelukkig. Dat is dan ook precies de insteek van het tafel preuvenemint van Taverne Natuurlijk. In ons kleine en rustige café-restaurant kunt u heerlijk bourgondisch tafelen terwijl u met uw eigen gezelschap geniet van onze persoonlijke aandacht en de prachtige Brabantse natuur van de omgeving. Maak een afspraak en smul van plaatselijk en biologisch eten tijdens ons diner arrangement. Juist omdat wij zo knus en kleinschalig zijn zijn wij een ideale plek om in landelijke en besloten sferen te genieten van lekker eten zonder poespas.
paintball
Bourgondisch lekkere uitjes samen eten.
Culinaire uitjes met de beste prijs-kwaliteit. Cadeaupunten bij uw boekingen.
haartransplantatie
De Brouwketel Escharen feest arrangementen.
Er werd goed gedronken en gegeten en volop aan spelletjes gedaan. Bij de Brouwketel laten we deze tijden herleven. Na aankomst bij de Brouwketel serveren wij u een drankje naar keuze. Daarna gaat u in groepjes een spelletjescircuit van oud Hollandse volksspelen langs. Hierbij gaat het zowel om de beste score te realiseren als ook om de grootste lol te beleven. Nadat iedereen alle spelen heeft gespeeld is het tijd om aan tafel te gaan voor de Bourgondische maaltijd.
orthica orthiflor
Home Stadsherberg de Mol.
Onze Middeleeuwsche ambiance en de ongedwongen sfeer maken uw bedrijfsfeest of groepsuitje tot een gebeurtenis waar men nog lang over zal napraten! Kijk voor gezelschappen tot 25-30 personen op deze website onder Oopen Arrangementen en voor grotere gezelschappen onder Beslooten Arrangementen. U kunt natuurlijk ook per telefoon of email contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren over de beste invulling voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Ook uitbreiding van uw bedrijfsuitje met allerlei dagactiviteiten is mogelijk. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Beleef de Middeleeuwen bij Stadsherberg de Mol! Stadsherberg de Mol Molslaan 104 2611 RP Delft Tel.
www
Herberg de hoeve Bourgondische avond bij herberg de hoeve in huissen gelderland.
Tijdens deze compleet verzorgde avond en/of middag zetten we onze gasten een fantastisch buffet of diner voor maar niet zomaar een diner. Iedereen krijgt een houten plank een mes een houten lepel en een theedoek. De Hoeve wordt verlicht door ontelbare kaarsen.

Contacteer ons