Meer resultaten voor personeelsuitje

Home
personeelsuitje
groepsuitjes
Indoor Outdoor Motorisch Bekend van TV Teambuilding Workshops Kookworkshops Drive Cook. Alle prijzen 0 t/m 25 25 t/m 75 75 t/m 150 Vanaf 150. Ochtend / Middag Avond All Inclusive. 870 reviews 91 / 10. Een groepsuitje bij VVC-Adventure staat garant voor avontuur en gezelligheid. Bij ons vind je meer dan 30 verschillende soorten groepsuitjes met verschillende themas al vanaf 1995 excl.
personeelsuitje friesland
Een bijna 4500 Ha groot natuurgebied bestaande uit meren petgaten rietlanden ruigten struwelen en moerasbossen en behoort tot de grootste van noord west Europa. Een onvergetelijk actief personeelsuitje Friesland in de natuur! Personeelsuitje Friesland ideale teambuilding. Uw Personeelsuitje in Friesland moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn. Actie ontspanning en goed eten en drinken Annage is dé specialist in het organiseren van personeelsuitjes op en rond het water in Friesland. Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door het Nationale Park de Alde Feanen in hartje Friesland.
groepsuitje friesland
Personeelsuitje Nil Desperandum.
Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kom samen met uw collegas heerlijk uitwaaien aan boord. De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het Forteiland Pampus tot een bedrijfstraining aan boord met behulp van een workshop. En een avondtocht met de Fabulous Shakerboys aan boord geven uw feest een extra dimensie. Oftewel alles is mogelijk voor ieder wat wils!
teambuilding spelletjes
Personeelsuitje op het strand.
Zeskamp als personeelsuitje op het strand. Teambuilding op het strand Expeditie Robinson. TIP Wie is de Mol. Wie is de mol in jouw team? Bekijk Wie is de Mol op het strand. Personeelsuitje op het strand. Diverse locaties zoals Zandvoort Scheveningen Kijkduin Noordwijk en Wijk aan Zee. Stel je een mooie zomermiddag voor. Voeten in het zand en een lekker zonnetje. Je komt aan bij een strandpaviljoen naar keuze en na een drankje begint een leuk en actief programma op het strand.
commerciele training
Personeelsuitje brabant Feestlocatie The Lodge.
Personeelsuitje brabant Development 2017-05-22T1128080000. Op zoek naar een uitdagend en interactief personeelsuitje brabant? The Lodge heeft alles in huis om de onderlinge teamband te versterken. Leer uw collegas op een ontspannen manier beter kennen door middel van spelletjes en oefeningen. Een personeelsuitje brabant boekt u gemakkelijk bij The Lodge! De activiteiten van een personeelsuitje zorgen voor inzicht in zowel de goede kwaliteiten als valkuilen van ieder personeelslid. Zo versterkt u de onderlinge samenwerking en communicatie van uw team. Wij bieden een ruim assortiment aan personeelsuitjes.
Personeelsuitje.
Op vrijdag 5 juni staat er een personeelsuitje van Slager Industriële Dienstverlening gepland een gezellig stukje Solex-rijden waarna wij ergens aanschuiven om lekker te gaan eten. Wij hebben er zin in! Op zoek naar een baan? @SlagerStaphorst Fri 17 July.
Bedrijfsuitje Utrecht? Bedrijfsfeest Uitje Personeelsuitje Puur Utrecht.
Bedrijfsuitje bedrijfsfeest of personeelsuitje in Utrecht? Puur Utrecht organiseert originele uitjes op maat! Kies uit mr dan 175 activiteiten voor elk budget!
Bedrijfsuitje Den Haag Uitje Den Haag Bedrijfsfeest Den Haag Workshop Den Haag Personeelsuitje Den Haag.
Boek bij Specialtours het leukste dagje uit groepsuitje familie uitje vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Den Haag! Altijd voor de scherpste prijs! Welkom bij Specialtours Events Nederland. Wij organiseren uw bedrijfsuitje groepsuitje personeelsuitje teamuitje of vrijgezellenfeest in Nederland! De scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit met leuke aanbiedingen voor uw dagje uit! Uitje in Den Haag? bel 020 770 8953. of mail ons nu! Boek op uw datum tijdstip. Wij leveren ook maatwerk. Alle prijzen inclusief btw. Al vanaf 1250 p.p. Altijd de scherpste prijs! Uitje in Den Haag? bel 020 770 8953. of mail ons nu! Meer dan 180 activiteiten online! Boek op uw datum tijdstip. Wij leveren ook maatwerk. Alle prijzen inclusief btw. Al vanaf 1250 p.p.
Personeelsuitje Je vindt het op WegmetdeBaas.
Op WegmetdeBaas staan vele leuke tips voor een personeelsuitje. Escape in the City. TB Events Het ontsnappingsuitje in het centrum van de stad! Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels puzzels geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen. Je gaat samen met je. Van 12 tot 500 personen.
Personeelsuitje Terschelling organiseren? WadEvents.
Een uitdaging voor ons is de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of perfect op maat gemaakt programma voor uw personeelsuitje op Terschelling. Wij organiseren zowel eenvoudige als super-de-luxe en spraakmakende personeelsuitjes van 10 tot ruim 1000 personen. Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte op maat. Wij hanteren een transparante werkmethode. U vindt bij ons alles onder 1 dak accommodatie activiteiten eten drinken en inhoud. WadEvents staat bekend om haar tot in de puntjes verzorgde programmas op maat.
Personeelsuitje Breda Landgoed Wolfslaar Breda Noord Brabant.
VOOR VRAGEN EN/OF RESERVERINGEN. 076 560 80 00. Op de hoogte blijven? Home Bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Personeelsuitje. Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Een leuk personeelsuitje in Breda viert u natuurlijk bij Wolfslaar! Onvergetelijk personeelsuitje in Breda. Regelt u dit jaar het personeelsuitje in Breda Noord-Brabant? Laat ons helpen uw colle gas te verrassen. Een geslaagd personeelsuitje vraagt om 4 ingrediënten een sfeervolle locatie goed eten en drinken een leuke activiteit en gezellige mensen. Nodigt u het gezel schap uit? Dan regelen wij de rest een uniek landhuis in het groen kookkunsten op topniveau en leuke workshops. Dit personeelsuitje wordt er één om niet te vergeten.
Personeelsuitjes strand Zeeland / Zuid-Holland.
Personeelsuitjes op het strand. Een leuk personeelsuitje organiseren? Kies dan voor een actief personeelsuitje op het strand van Natural High op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Natural High zorgt voor een onvergetelijk personeelsuitje met sportieve en toegankelijke strandactiviteiten. Het strand heeft op iedereen een speciale uitwerking zeker als daar ook nog eens een sportief element bij komt kijken. Leer je collegas van een andere kant kennen met een actief personeelsuitje op het strand aan de Brouwersdam. Het Noordzeestrand van Natural High is door de ligging op de grens van Zuid-Holland en Zeeland perfect bereikbaar. Daarnaast kent de brouwersdam uitstekende parkeermogelijkheden.
Personeelsuitje.
Er is keuze uit diverse programma's tijdens de middag avond of een combinatie van beide 1250 korting. We bieden programma's speciaal voor personeelsuitjes waar de nadruk op fun teambuilding of strijden kan liggen. Een actief personeelsuitje of juist een personeelsuitje vol ontspanning? Een strandfeest in de zomer of een winterse Partynight? De mogelijkheden voor uw personeelsuitje zijn eindeloos! Heeft u speciale wensen voor het personeelsuitje? Wij verzorgen met plezier uw personeelsuitje op maat! Onze meest geboekte personeelsuitjes. Geniet van onbeperkt Fun Food Booze Action Chillen Gamble and Dancing tijdens de All-in Party! Dit is het enige echte WipeOut parcours van Nederland gelicenceerd door Endemol!
Personeelsuitje Volendam Personeelsuitjes Volendam Events Volendam Events.
De beste uitjes tegen de beste prijs. Alles in één keer goed geregeld. Personeelsuitje of bedrijfsuitje in Volendam? Met Volendam Events beleef je een personeelsuitje teamuitje of afdelingsuitje op de manier zoals je dat vooraf gewenst had. Een attractief aanbod aan uitjes enthousiaste begeleiding allemaal in de sfeervolle omgeving van het verleidelijke Volendam. Al jarenlang verzorgen wij de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in alle denkbare samenstellingen.

Contacteer ons