Meer resultaten voor middeleeuws feest

Home
middeleeuws feest
Thema Middeleeuws Ter Apel 2017.
Bekijk hier wat er te zien en doen is voor kinderen. Bouwen in de middeleeuwen. Lees meer over het thema. Middeleeuws Ter Apel start over. Meest authentieke evenement bij middeleeuws Klooster. Middeleeuws Ter Apel is het meest authentieke middeleeuws evenement van Nederland. Dat betekent dat er met veel oog voor historie en detail het leven zo goed mogelijk wordt weergegeven zoals het toen naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is geweest. En dat met een wel heel bijzonder decor op de enclave rond het eeuwenoude Kruisherenklooster in Ter Apel. Een unieke kans om de middeleeuwen te beleven! Lees meer over het Klooster.
Volterra AD 1398 vakantie in de Middeleeuwen Reizen naar Toscane.
In de Middeleeuwen zag Volterra zich omring door machtige buren zoals Florence Siena en Pisa en werd onderdeel van de strijd tussen die steden waarbij Florence uiteindelijk aan het langste eind trok. Met zon roemruchte en lange geschiedenis kan het niet anders dan dat de huidige stad Volterra veel bijzonders te bieden heeft. Niet voor niets is het een geliefde bestemming voor toeristen en op zichzelf heeft Volterra al een plek in onze top 10 van Toscane verdiend. Maar er is jaarlijks een evenement in de stad dat Volterra nog extra bijzonder maakt het middeleeuwse feest Volterra AD 1398. Iedere derde en vierde zondag van augustus wordt de oude binnenstad van Volterra terug getoverd naar de Middeleeuwen.
Kasteelfeest Middeleeuws feest Dinerspel.
Het Kasteelfeest is een compleet verzorgd middeleeuws dinerspel. U gezelschap maakt een reis terug in de tijd. U waant zich in de late middeleeuwen. De tijd van Pieter Breughel Robin Hood Camelot en the Round Table. Het Kasteelfeest is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. Gedurende het feest bent u allen aanwezig op een prachtige locatie compleet in de stijl van de middeleeuwen/renaissance. Bij binnenkomst wordt u opgewacht door het personeel dat gekleed is in traditionele kledij. Terwijl artiesten en kunstenaars entertainment verzorgen zal iedere gast zich kostelijk vermaken.
Middeleeuws feest Feesten Partijen Erve Eme Unieke locatie.
Erve Eme in de publiciteit. Waar vind je ons? Een echt middeleeuws feest. Stel je voor een echt middeleeuws feest! Je kunt op ons erf in een gezellige en warme sfeer unieke feestjes vieren. Diverse mensen en bedrijven gingen je al voor. Wij zorgen voor maatwerk en in overleg bepalen we de activiteiten bijv. boogschieten een demonstratie smeden gevechtstraining of het gezellige spel Kubb en alle andere zaken. Wil je simpel dan doen we het simpel. Wil je groots uitpakken dan pakken we groots uit! We hebben goede ervaringen met een uitstekende cateraar.
Middeleeuws feest in Monteriggioni Toscane-Nu.nl.
Tijdens twee weekenden in juli waan je je in Monteriggioni in toscane helemaal in de middeleeuwen.
Middeleeuws feest in Semur-en-Auxois BB Mortaise.
Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Middeleeuws feest in Semur-en-Auxois. Met Pinksteren kun je terug in de tijd. Ieder jaar verandert Semur-en-Auxois in een middeleeuws stadje. De torens worden getooid met de rood-gele banieren en kleine vlaggetjes wapperen overal in de straten. Ridders narren jonkvrouwen bedelaars troubadours en ambachtslui slaan hun tenten op binnen de stadsmuren. We keken naar de kruidenmengseltjes uit de kloostertuinen en probeerden crème van slakkenslijm goed tegen brandwonden. Ondertussen blies de smit het vuur met een blaasbalg nog eens op en hamerde het gloeiende ijzer tot een degen.
Middeleeuws Feest In Museum Het Pakhuis Museumkwartier.
Op zaterdag 19 maart zal Ermelo in Middeleeuwse sferen gehuld worden. Museum Het Pakhuis organiseert in samenwerking met VVV Ermelo voor de derde keer op rij een Middeleeuws Feest. Het belooft weer een prachtig feest te worden! Krassen op je kerfstok tijdens het Middeleeuws Feest. Ridders lierspelers spinsters kooplieden de beul ambachtslieden figuren uit vervlogen tijden. Maar oude tijden herleven! Museum Het Pakhuis organiseert samen met VVV Ermelo op zaterdag 19 maart voor de derde keer een Middeleeuws Feest op het Molenaarsplein inclusief Middeleeuwse markt met muziek en entertainment.
Veiligheidscontrole nodig.
Doesburgse Hanzefeesten Terug naar de Middeleeuwen op 10 juni 2017.
Wilt u zich aanmelden voor een marktkraam? Meldt u zich dan aan via dit formulier. Bedankt voor uw aanmelding en we zien u graag terug op het leukste feest van Doesburg! Voor de Doesburgse Hanzefeesten is een nieuwe Marktmeester aangesteld. Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website. Bekijk het profiel van hanzefeesten op Facebook. Bekijk het profiel van doesburgse_hanzefeesten op Instagram.
Middeleeuwse Festival in Vianden Visit Luxembourg.
Het middeleeuwse festival is een van de jaarlijkse hoogtepunten van het kasteel in Vianden. Ridder kampvuur en vecht shows jongleurs.
Middeleeuws Feest Mheer.
Wees van harte welkom op zondag 30 april 1617. Entree is geheel gratis. In het kader van het 450-jarig bestaan organiseert Schutterij St. Sebastianus uit Mheer een Groots Middeleeuws Feest. Stap vier eeuwen terug in de tijd en ben getuige van het historische feit dat Winand van Imstenraedt Heer van de Heerlijkheid Mheer de zilveren koningsvogel aanbiedt aan de 50-jarige Schutterij. Deze Koningsvogel die tot op de dag van vandaag door de Schutterskoningen van Mheer meegedragen wordt is dus al 400 jaar oud en heeft dus ook een jubileum. Daarnaast zullen zich in de entourage van 1617 met onder anderen varken aan het spit oude ambachtslieden kwakzalvers waarzegsters middeleeuwse muziekgezelschappen en een vuurspuwer allerlei gebeurtenissen afspelen die in die tijd speelden.
Middeleeuws feest Familierestaurant Troubadour.

Contacteer ons