Resultaten voor feest utrecht

Home
feest utrecht
locatieverhuur
Brothers.
Voeg hier je beschrijving toe
Europees kampioenen genieten na van feest in Utrecht Voetbal International. Voetbal International. Praat mee. Deel. Tweet. Mail. Praat mee. WhatsApp. PRO.
Europees kampioenen genieten na van feest in Utrecht. 7 augustus 2017 2250 uur Praat mee. Het EK Vrouwen heeft zondag haar climax bereikt. De Oranje Leeuwinnen schreven met de zege op Denemarken historie. EK Vrouwen 2017 Netherlands. Dossier EK Vrouwen 2017. Om mee te kunnen praten moet je ingelogd zijn met je VI-account. Ik heb geen VI-account.
Utrecht viert feest na behalen EK-titel Utrecht AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Enquete. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm. Logo AD. L
Utrecht viert feest na behalen EK-titel. Utrechtse fans in TivoliVredenburg vieren uitbundig feest na het behalen van het EK vrouwenvoetbal. René Cazander 06-08-17 1645 Laatste update 07-08-17 0647. M 0 M 0. Stuur mij een kopie. De finale tussen Nederland en Denemarken was te zien in diverse cafés in de Utrechtse binnenstad en in zaal Ronda van TivoliVredenburg. Die was met 1800 man uitverkocht.
Singlefeestje.
KIES GEEF DANS! Blader tussen duizenden CD-singles terwijl je zeemzoete herinneringen ophaalt. Geef je favoriete nummer aan de deejay en dans de nacht weg met je beste vrienden.
Feest Utrecht Fort Voordorp Fort Voordorp.
Feestlocatie Personeelsfeest Bedrijfsfeest Kerstborrel. 030 273 53 54. Uw feest op de meest unieke locatie in Utrecht. Indien u op zoek bent naar een unieke feestlocatie in Utrecht dan bent u met uw bedrijf bij Fort Voordorp aan het juiste adres! Met een capaciteit van 80 tot 2.500 gasten kan je met Fort Voordorp alle kanten op. Met ieder gewenst thema met of zonder diner DJ of band binnen en eventueel ook buiten de mogelijkheden zijn eindeloos! Voor diverse soorten feesten kunt u bij ons terecht denk hierbij aan. Feestlocaties op Fort Voordorp.
Feest of Arrangement volledig op maat gemaakt SnowSportCenter Utrecht.
Ingang via Atoomweg 79.
BASIS / UTRECHT / TE HUUR VOOR EVENEMENT / FEEST.
Naast de clubavonden op vrijdag en zaterdag is BASIS ook beschikbaar voor verhuur. De multifunctionele zaal is uitstekend geschikt voor evenementen zoals studenten en schoolfeesten galas bruiloften bijeenkomsten recepties productpresentaties of voor een feestelijke afsluiting van een evenement in de stad. Deze gloednieuwe locatie is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht midden in het bruisende centrum van Utrecht. De locatie maakt zowel in het interieur als in het licht gebruikt van oude materialen met een moderne toepassing.
Feestlocatie Restaurant Zuiver in Utrecht.
Bijzondere locatie voor uw feest. Restaurant Zuiver is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap een jubileum een intiem diner barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest. Een feest bij Restaurant Zuiver staat garant voor een gastvrije en culinaire beleving! Particuliere en zakelijke feesten. Groot of klein gezelschap Restaurant Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes.
Borrelen en feesten bij The Basket Utrecht!
Maandag t/m vrijdag geopend vanaf 10.00 uur. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van The Basket? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. 030 25 16 783. Volg ons op Facebook. Copyright 2016 The Basket is onderdeel van BHG.
Oudaen Feestlocatie Utrecht.
Stadskasteel Oudaen is een zeer geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest of promotiefeest Trouwfeest? Door de eeuwenoude dikke kasteelmuren gelden er in tegenstelling tot de meeste andere feestzalen in Utrecht geen restricties voor het aantal decibellen. Een band of DJ vormt dus geen enkel bezwaar. Zoudenbalch Couwenhove en Linteloozaal.
Agenda Stairway.
Salsa @ Club Stairway. jul 25 @ 2030 jul 26 @ 0100. Salsa Project Utrecht organiseert iedere dinsdag het leukste wekelijkse salsafeest van Utrecht Stairway to Salsa! Het feest start om 20.30 uur met een gratis salsa workshop voor beginners. Deze workshop duurt ongeveer 30 minuten en wordt gegeven door Emrah. Vanaf 21.00 uur draait DJ Galak de lekkerste salsa afgewisseld met bachata en kizomba nummers waarop je kunt dansen tot 00.30 uur. Het salsa feest wordt iedere dinsdag gegeven in Stairway en de toegang is gratis! Salsa @ Club Stairway. aug 1 @ 2030 aug 2 @ 0100.
Feestlocatie Utrecht? Op DNLS vindt u vele unieke feestlocaties!
Geen eigen catering mogelijk. Midden in het historische stadscentrum van Utrecht bevindt zich Huize Molenaar.In een achttiende-eeuws patriciërshuis bieden wij sinds 1892 onderdak aan. Geen eigen catering mogelijk. Kasteel De Hooge Vuursche. Het kan niet anders of u voelt zich een bewoner van het kasteel als u de majesteuze hekken bent gepasseerd en binnen treed in de warmte en charme van de Hooge. Geen eigen catering mogelijk.

Contacteer ons