Op zoek naar vacature evenementenbureau?

Home
vacature evenementenbureau
Evenementen vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
Bekijk online vacatures als evenementen in de provincie Noord-Brabant op de grootste vacaturebank van Nederland.
Vacatures evenementenbureau Advance Events.
Wij produceren bedrijfsevenementen met veelal een feestelijk karakter zoals bijvoorbeeld bedrijfsopeningen bedrijfsjubilea personeelsfeesten teambuilding events bedrijfsweekenden product introducties klanten events open dagen en dergelijke. Op dit moment zijn er geen vacatures. Ben je vanaf augustus of september op zoek naar een leuke stageplek? Laat het ons weten en schrijf ons een creatieve motivatiebrief waarom jij voor ons de uitgelezen kandidaat bent! Wij hebben in het najaar weer plaats voor. 1 HBO Stagiaire Eventmanagement. 2 HBO Stagiaire Media Entertainment.
Vacatures en jobs evenementenbranche op eventplanner.nl.
Op zoek naar een job in de evenementenbranche? Alle marketing en evenement vacatures handig op een rijtje.
Account Manager Evenementen in Leiden OTE 74.000 Jobbird.com.
Chat bericht ontvangen van 0. Vind antwoord op veelgestelde vragen. Bekijk alle veelgestelde vragen. Werkgever / Plaats vacature. Wat Functie trefwoord of bedrijf.
Evenementenbureau Vacatures Vacatures.nl.
Administratief Medewerker Area Manager Medewerker Marketing Communicatie Account Manager. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 21. Stage Financiële Administratie bij Evenementenbureau in Amsterdam. Ondersteuning bieden bij periodieke afsluiting. Het gaat om een stage voor 5 dagen per week 4 dagen in overleg. Je hebt goede communicatieve. Stage Stagiair Evenementenbureau bij het Nederlandse Rode Kruis. Het Nederlandse Rode Kruis Den Haag. Samen met het team Interne Communicatie valt het Evenementenbureau onder een teamleider binnen het cluster Communicatie. Samen met het team Interne Communicatie valt. Stage Stagiair Evenementenbureau bij het Nederlandse Rode Kruis.
Event Manager Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Bekijk hier ons Event Manager overzicht van 404 beschikbare Event Manager vacatures in Amsterdam en solliciteer direct online!
Amsterdam Evenementen Jobs en de beste Evenementen Carriere mogelijkheden in Amsterdam JobisJob Nederland.
Afstand Alleen exacte locatie. Vacature 1 10 van 298. Sorteren op Datum Relevantie. Gerelateerde vacatures Vrachtwagen Chauffeur Vacatures. Project Manager Event Vacatures. Evenementen opbouwers voor vijf sterren hotel 16 uur per week Amsterdam. XL Horeca Event Security Support Amsterdam. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar toppers die willen helpen met de opbouw van evenementen in een vijf sterren hotel. In dit hotel in Amsterdam-Zuid vinden dagelijks grote feesten en partijen. Evenementen Werk in Amsterdam. van Studentenvacature.nl 3 dagen geleden. soortgelijke vacatures Media Manager Amsterdam Hostess Amsterdam.
Stage Vacature Communicatiebureau Evenementenbureau Reclamebureau Utrecht.
Ben of ken jij die derde of vierdejaars stagiaire die ook blij wordt van. PROJECT/EVENT MANAGEMENT CONCEPTONTWIKKELING COMMUNICATIE. Dan zoeken wij jou! Periode vanaf september 2016 minimaal 20 weken. Kort maar krachtig effectgroep is een creatief communicatiebureau met flinke wortels in de eventbranche. Een bureau dat hard groeit en op het moment sterke ontwikkelingen doormaakt om verder te groeien als creatief communicatiebureau. We bedenken creatieve oplossingen voor interne en externe communicatievraagstukken. En maken onze naam elke dag waar door werk te leveren waar onze opdrachtgevers écht iets aan hebben. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven zoals TomTom Sparta Baker Tilly Berk en FOX International Channels.
Vacatures Kicker Events evenementenbureau in Rotterdam Citygames citytours speurtochten en strandgames in Zuid Holland.
in de aangeboden meeloopstage heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je draait volledig mee in de organisatie. Dit houdt in dat je de processen van A tot Z doorloopt. Vacature 3e jaars stage. Wij zoeken een creatieveling die van aanpakken houdt en collegiaal is. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en kunt uitstekend zelfstandig werken. Accuraat zijn vinden wij een belangrijke voorwaarde net als klantvriendelijkheid. Gewenst opleidingsniveau HBO en MBO niveau 4. Enthousiast geworden om iets te leren binnen de leisurebranche in Rotterdam? Stuur je sollicitatiebrief en C.V. op naar Annemieke Kok via annemieke@ null kicker-events.nl of neem voor vragen contact op via 010 753 72 47.
Vacatures Sport Evenementen Haaglanden.
Amsterdam Evenementen Jobs en de beste Evenementen Carriere mogelijkheden in Amsterdam JobisJob Nederland.
XL Horeca Event Security Support Amsterdam. De diensten zijn in de Arena dit is naast station Amsterdam Bijlmer Arena en is dus gemakkelijk te bereizen ook vanuit Utrecht Centraal. Ervaring is voor deze vacature niet vereist. Wel een flinke dosis. van Studentenvacature.nl 4 dagen geleden. Ontvang e-mail alerts van de recentste Evenementen Vacatures Amsterdam. Selecteren om meldingen voor gerelateerde opdrachten te ontvangen. Je kunt e-mail alerts te allen tijde stopzetten. Je e-mailadres wordt niet aan derden doorgegeven. Enkele Waardevolle Feiten over Evenementen vacatures in Amsterdam. Hebben we de baan die je zocht niet gevonden? Probeer dan eens te zoeken naar openingen voor event in Amsterdam om jouw kansen te vergroten.
Gids Vacature Stadsgids Tour Guide Acteurs Presentator evenementenbegeleider rondleiding Stage evenementenbureau.
Specialtours Events is als excursiebedrijf evenementenbureau al jaren actief op het gebied van de organisatie en verkoop van uitjes in Nederland. Onze klanten zijn voornamelijk Nederlandse groepen bedrijven particulieren en anderstalige groepen. Wij zijn altijd op zoek naar talent in Amsterdam Utrecht Haarlem Den Haag Leiden Rotterdam Den Bosch Alkmaar en nog veel meer steden! Denk je genoeg in huis te hebben om mensen een leuk uitje te bezorgen? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak!

Contacteer ons