Resultaten voor fris feest

Home
fris feest
FRIS. Het alcoholvrije feestje voor pubers YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Het alcoholvrije feestje voor pubers. Subscribe Subscribed Unsubscribe 321. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Lil Kleine en Ronnie Flex naar FrisfeestenFilm en Uitgaan Telegraaf.nl.
Lil Kleine is in december te vinden op een aantal Frisfeesten. De Drank drugs-rapper treedt in Haarlem Maarssen en Amsterdam op tijdens het drank drugs en tabakloze feest voor jongeren. Ook Ronnie Flex doet twee Frisfeesten aan hij is later deze maand te vinden in Heerhugowaard en Bussum. Polska en Manuel Geza zijn ook toegevoegd aan de Fris-tour. Onbekend is of de twee hun eerste hit Drank en drugs zal vertolken op de evenementen. De Frisfeesten vieren komend voorjaar hun tienjarig jubileum. Fris ontstond in 2007 toen producent 4PM de eerste feesten voor jongeren tussen de twaalf en zestien jaar organiseerde.
Frisfeesten een goed idee? Ouders Online.
Dat heeft hij me jaren later verteld. Hangt van kind af/eigen voorwaarden. mijn 2 dochters zijn allebei nr FRIS geweest. Prima feest als je zélf je eigen regels naar jouw kind stelt. Bij ons was het zo geen kort broekje en bloot topje. Vader bracht hen bleef staan tot ze binnen waren. Vader haalde ze op ze bleven binnen bij de deur met jas aan wachten tot vader een sms/telefoontje gaf dat hij buiten stond op vaste plaats in het zicht. Konden ze ze dan pas naar buiten. De beveiligng binnen en buiten is groot. Overál staan er ook nog eens ouderste brengen/te halen. Van mij mochten ze dus niet rondzwerven buiten.
Fris feest niet veilig Ouders Online.
Home Forum 6 puberteit 12 18 Fris feest niet veilig. Fris feest niet veilig. 5 berichten / 0 nieuw. Login of registreer om te kunnen reageren. Log in om berichten op het forum te plaatsen. Fris feest niet veilig. Ouders laat uw kind niet naar een Fris-feest gaan. In ieder geval niet in Amsterdam. In februari heb ik mijn dochter en een vriendin voortijdig opgehaald bij het Fris feest in club Panama in Amsterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
Fris 24 maart Luxor Live.
Het feest duurt van 1930 tot 0030 en de voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten 850 in de voorverkoop. Wacht niet te lang met kaarten kopen want we verwachten een uitverkochte editie! Sinds 2007 biedt FRIS jongeren van 12 t/m 16 jaar de ideale mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met het uitgaansleven. Deze avonden zijn gebaseerd op de kernwoorden CoolVerantwoord. De mooiste discotheken de beste DJs en artiesten maar wel met de hoogste prioriteit voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Dit alles uiteraard zonder alcohol drugs en sigaretten. Volg FRIS via Facebook Instagram of Snapchat @wijzijnfris. Geen drank geen drugs gewoon FRIS!
Bibelot Het Poppodium van Dordrecht.
Deze zijn in de zalen te koop met briefgeld of PIN en kosten 250 euro per stuk. Zaal sluit 0030 uur. FRIS is een feest voor jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar. De essentie van de FRIS-feesten is dat er ook zonder alcohol een geweldig feest mogelijk is voor jongeren. Op het programma staan populaire DJs. FRIS biedt jongeren de kans om op een verantwoorde wijze kennis te maken met het echte uitgaansleven. Geen alcohol geen drugs gewoon FRIS! Mail me of plaats het evenement direct in mijn agenda.
Van trainer jeugdelftal naar bedrijf dat furore maakt met frisfeesten rtlz.nl.
Paul le Clercq 09 maart 2017 2124 @Paul_le_Clercq. Jongeren feesten bij Fris. De groei van zijn bedrijf 4PM moet nu vooral komen van het organiseren van andere feesten maar Philippe Hes is nog altijd trots op de Fris-feesten voor jongeren die de basis legden voor zijn bedrijf. Volgende week bestaat het fenomeen al tien jaar. Het begon toen de jongens uit het voetbalelftal van AFC dat hij trainde ze waren 12 tot 13 jaar aan hem vertelden dat ze zich verveelden in het weekend. Of Philippe niet iets leuks voor hen kon organiseren?
Fris Feest YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Unsubscribe from MyMollseye Productions? Subscribe Subscribed Unsubscribe 18 18. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
frisfeesten / Loungen en zoenen zonder alcohol TROUW.
Er is ook niks anders voor deze kinderen zegt organisator Nihom. Ze zijn nog te jong voor de gewone uitgaansgelegenheden. Zijn kompaan Hes vult aan En de jongeren nemen vaak vriendjes en klasgenootjes mee. Een feest wordt immers pas echt leuk als er mensen komen die je kent. Zoë komt zoals de meeste tieners naar het feest voor de gezelligheid en om mensen te ontmoeten. Nyame 13 komt vooral voor de jongens zegt ze. Ze heeft er al met minstens drie gezoend vanavond. Als het feest eenmaal op gang is blijkt ze niet de enige die zich hiermee bezighoudt. Op de rode banken in het midden van de loungezaal liggen verschillende jongens en meisjes te zoenen.
FRIS 013 Poppodium Tilburg.
Voorverkoop start vr 11 apr 14 1634u. FRIS is een feest voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. De essentie van de FRIS-feesten is dat er ook zonder alcohol een geweldig feest mogelijk is voor jongeren. Op het programma staan populaire DJ's. FRIS biedt jongeren de kans om op een verantwoorde wijze kennis te maken met het echte uitgaansleven. Geen alcohol geen drugs gewoon FRIS. De FRIS-regels Op FRIS ben je verplicht je te legitimeren. Een paspoort of identiteitskaart van jezelf is natuurlijk het beste. Wanneer je in het paspoort van je ouders staat volstaat een kopie hiervan.
Fris Feest gefilmd door Sneaks per View YouTube.
Sneaks was voor King For A Day op een Fris feest. Deze feesten worden landelijk gegeven en zijn bedoeld voor kids tot 16 jaar. Darryl en Sjaak traden op en h.

Contacteer ons