Zoeken naar bourgondische maaltijd

Home
bourgondische maaltijd
Middagmaaltijd van Limburgse streekgerechten.
Deze maaltijd bestaat uit typische Limburgse streekgerechten. Afhankelijk van de tijd van het jaar zal het Bourgondische assortiment wisselen. Bij goed weer serveren wij de bourgondische middagmaaltijd op het domein van de Molen van Medael op een sfeervol buitenterras aan een authentieke eiken tafel. meer informatie of reserveren. een greep uit ons assortiment. Gehaktbrood op grootmoeders wijze. Boudin Blanc Witte trip. Voerens kaasplateau met heerlijke Rommedoe.
Organza zakjes
Lekker Bourgondisch eten Welverdiend Genieten.
Mogelijk zijn beide heren verantwoordelijk het ontstaan van het begrip Bourgondiƫrs. Onder Bourgondisch eten wordt verstaan genieten van een heerlijke uitgebreide maaltijd met een goed glas wijn. Bij voorkeur in een luxe entourage zoals een exclusief restaurant of een kasteel. Soms wordt er met Bourgondisch eten ook bedoeld dat er overdadig veel gegeten wordt al vinden wij dat het meer om de kwaliteit gaat en niet zo zeer om de kwantiteit. Gerechten uit de Bourgogne zijn copieus en meestal met flink wat Bourgognewijn overgoten. In het bereiden van de meeste Bourgondische gerechten gaat veel tijd zitten. De Bourgogne is de streek van de Charolais koe en de Bresse kip.
overmatig zweten
De Schaapsberg Bourgondisch.
Alle gerechten worden voor u op tafel gezet. U kunt op zijn Bourgondisch eten t.w. geboden doch bestek is eventueel verkrijgbaar. 2 bekers koffie met brokken koek. warme beenham in klem. NAGERECHT 4 soorten super roomijs met slagroom en EXTRA kersen boerenjongens mini smarties en chocoladesaus. beker koffie ter afsluiting. Soep uit de ketel 375. Tijdens bovengenoemd arrangement kan gratis gebruik. gemaakt worden van o.a. de volgende spellen t.w. kruisboogschieten armworstelen ring gooien kleefballen gooien etc. Aankleding van de zaal.
Keyboost France

Contacteer ons