Meer resultaten voor middeleeuws eten restaurant

Home
middeleeuws eten restaurant
De Compagnon Amsterdam Frans-bourgondisch restaurant in hartje Amsterdam.
Over Amsterdam Oude Stad. Exclusieve Frans/Mediterrane gerechten voor levensgenieters. Restaurant De Compagnon is een Frans-bourgondisch restaurant in hartje Amsterdam. Alle maaltijden worden bereid met dagverse producten en de bediening is enthousiast en behulpzaam. De wijnkaart bevat vele wijnen van hoogstaande kwaliteit. Het restaurant is gezellig en intiem en heeft een fabelachtig uitzicht over het water van het Damrak. Lunch maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur. Diner maandag t/m zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur. Guldehandsteeg 17 1012 RA Amsterdam. Telefoon 020 620 4225. Ga naar de website van De Compagnon voor meer informatie.
justfog
Bourgondisch It Holt.
Verder blijft het netjes. Het is niet de bedoeling dat er met eten wordt gegooid. Het dessert is niet middeleeuws maar dat blijft een verrassing? Nadat u het eten heeft kunnen laten zakken en een flinke boer heeft gelaten. Tussen het eten door wordt u vermaakt door ons entertaiment team. De gehele avond proberen wij u vol te duwen met drank. Rond de klok van middernacht sluiten wij deze avond andere tijden geen probleem. Kan op iedere dag van de week geboekt worden. Deze avond bestaat uit overdadig etendrinken en spellen.
heelys
Middeleeuws en Bourgondisch eten vanaf 34 p.p.
In de omgeving van Amsterdam Rotterdam Den Haag Delft Leiden etc. Wat is Bourgondisch eten eigenlijk? Het Bourgondisch eten is een levensgenietende eetstijl die zich kenmerkt door lekker dranken en heerlijk eten dat in de meeste gevallen met de handen mag worden gegeten. Bij de Middeleeuwse eetvariant wordt gegeten in Middeleeuwse entourage met veel vlees. Waar vind ik een Bourgondisch of Middeleeuws restaurant bij mij in de buurt? Wil je meer weten over een gelegenheid bij jou in de buurt? Klik dan op de meer informatie button hiernaast.
Bourgondisch eten / Boswachtersmenu Café Restaurant Partycentrum Het Boskamp.
Dit is momenteel een grote HIT bij ons. Al enige tijd serveren we het boswachtersmenu een soort Bourgondisch eten dus zonder bestek. Ook bij ons mag je dus met je handjes eten maar het gaat er wel netjes aan toe. Ons boswachtersmenu is een uiterst gezellig groepsdiner welke uitstekend past bij de doe-activiteiten van ons bedrijf. Wat kunt u verwachten. Boswachterssoep gemaakt van aan gort geschoten verse groentes.
Home Stadsherberg de Mol.
Stadsherberg de Mol in Delft is de ideale locatie voor een personeelsfeest een bedrijfsfeest of een themafeest in Middeleeuwsche stijl.
Restaurant Robin Hood Ribhouse uit eten in middeleeuwse sfeer.
Genieten in middeleeuwse sferen. Een avondje lekker en sfeervol uit eten? Een avond gezelligheid anders dan anders? Het Robin Hood Ribhouse biedt u hiervoor de ideale gelegenheid. Deze bijzondere eetgelegenheid is volledig ingericht in middeleeuwse stijl. Niet alleen de inrichting en entourage van het restaurant spelen in op de tijd van Robin Hood ook onze menukaart is hier volledig op aangepast. U heeft een ruime keuze uit vlees vis en vegetarische gerechten. Het Robin Hood Ribhouse kenmerkt zich in het bijzonder door zijn specialiteiten vers van de gril. Ook het rekening houden met diëten is voor onze braadmeesters geen probleem.
Herberg de hoeve Bourgondische avond bij herberg de hoeve in huissen gelderland.
Tijdens deze compleet verzorgde avond en/of middag zetten we onze gasten een fantastisch buffet of diner voor maar niet zomaar een diner. Iedereen krijgt een houten plank een mes een houten lepel en een theedoek. De Hoeve wordt verlicht door ontelbare kaarsen.
Middeleeuws diner.
Het moet nu eens net iets anders als anders. Het moet heel speciaal zijn Het moet onvergetelijk zijn. In dat geval is misschien het middeleeuws diner een uitdaging voor u. Het is een diner met een zeer bijzondere uitstraling. Uw gasten worden uitgenodigd aan de dinertafel maar voordat het zover is wordt er een glas punch of bowl geschonken de punch wordt vervaardigd naar middeleeuws recept en gebrouwen in eigen keuken. Met al uw gasten aan een tafel het lijkt wel een film. Stenen kroezen pullen bier en een dis die meer dan vol ligt met de meest overweldigende gerechten.

Contacteer ons